Iskusni defanzivac odbio ponudu Zvezde!

Crvenu Zvezdu očekuju velike promene u odbrambenoj liniji, a posebno u centralnom delu.

Klub je napustio kapiten Aleksandar Dragović, a traku je preuzeo Uroš Spajić, koji se ustalio ovog proleća u startnoj postavi. Za sada je poznato da ostaje i Naser Điga, koji je otkupljen nakon isteka pozajmice.

Ugovor nije produžen sa dugogodišnjim igračem kluba Nemanjom Milunovićem, koji je ove sezone veoma malo igrao.

On je od kluba dobio ponudu dragačije prirode i mogao je da ostane da radi kao pomoćnik Vladana Milojevića u stručnom štabu, ali mu se ipak još uvek igra fudbal.

Sa čelnicima kluba pričali smo prijateljski i zajedno dogovorili da kao igrač završim epizodu u Crvenoj zvezdi. Ponuđeno mi je da postanem deo stručnog štaba, što mi imponuje obzirom da sam ostavio trag u svlačionici. Zahvalio sam se na ponudi i odgovorio da se još osećam kao igrač i nisam doneo odluku da završavam karijeru, ujedno i prihvatim se odgovornog trenerskog posla. Ima vremena za to poglavlje u karijeri, jer još uživam u treningu i fudbalu, mogu da dam još fudbalu kao igrač, otkrio je Milunović u intervjuu za “Sportski žurnal“.

Ponuda za nastavak igračke karijere već ima.

Stižu. Do 10. juna sam na odmoru, pa ćemo po povratku doneti odluku. Mnogo zavisi od porodice, ćerka ide u osnovnu školu, pa ću videti da li ću prihvatiti ponude iz inostranstva ili ostati u Srbiji, rekao je štoper koji je u dva mandata u Zvezdi osvojio osam trofeja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE