Vidić o reprezentaciji Srbije i najboljim igračima selektora Stojkovića

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Mančester junajteda Nemanja Vidić pričao je za engleske medije šta mogu da očekuju od naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Vidić je intervju dao za stanicu “Sky Sports”, a na pitanje “šta očekivati od Srbije?”, legendarni defanzivac je rekao:

Mislim da smo napred dobri, posižemo golove poslednjih godina, na Svetskom prvenstvu pogotovo, postigli smo pet golova u grupi. Ali i primamo golove. Ako pogledate Srbiju danas posle dve godine od Katara, nismo se mnogo poboljšali u pogledu odbrane i to je nešto što moramo da popravimo, rekao je Vidić i dodao:

-Imamo neke dobre igrače, ali isto tako imamo igrače koji igraju u Saudijskoj Arabiji ili Turskoj i ne znam u kakvoj će biti fizičkoj spremi, a to su igrači koji su nam mnogo važni, koji stvaraju šanse i daju golove. Ima mnogo stvari da se reše do početka Evropskog prvenstva.

 U nabrajanju naših najjačih aduta za Evropsko prvenstvo, Vidić je rekao….

-Defintivno su to Mitrović, Vlahović, Jović, Tadić… To su igrači koji mogu dati gol, idu napred, tu je i Kositć. Imamo igraće koji mogu naneti štetu protivnicima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Stojković govorio o očekivanjima od duela sa evropskim šampionom

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje evropskog šampiona Španiju sutra od 20.45, na startu ovogodišnje Lige nacija. Svoja očekivanja pred ovu...

POVEZANE OBJAVE