Brige pred EURO, Austrija savladala lošu Srbiju (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije u sklopu priprema za EURO poražena je u Beču 2:1 od Austrije.

Početak utakmice je bio katastrofalan po Srbiju.

Već posle 15 sekundi Austrija je imala priliku gde je Spajić startovao, a domaći tražili penal. Ipak, glavni sudija nije pokazao na najstrožu kaznu.

Međutim, već u 10. minutu Austrija vodi, a strelac je bio Patrik Vimer na asistenciju Baumgartnera.

Samo 3 minuta kasnije, Austrija dolazi i do drugog gola. Odbrana Srbije je bila potpuno izgubljena, a Baumgartner sada postiže pogodak pošto loptu plasira pored Vanje Milinković-Savića.

Od drugog pogotka, Srbija je zaigrala nešto bolje. U 33. minut Asutrija postigla još jedan gol, ali je on poništen zbog ofsajda, a samo 2 minuta kasnije Srbija smanjuje na 2:1.

Posle centaršuta Tadića, Spajić je glavom pogodio stativu, a lopta se odbila do Pavlovića koji je vraća u mrežu.

U 43. minutu selektor Stojković je morao i da napravi prvu promenu, pošto je Maksimović zbog povrede glave izašao ,a zamenio ga Ivan Ilić.

Drugo poluvreme proteklo je u haotičnoj igri na obe strane. Srbija je bila konkretnija, ali je Austtija imala najbolju priliku kada je Pavlović prekinuo kontru 4 na 2.

Dragan Stojković je napravio nekoliko izmena, a pre svega su uigru ušli Aleksandar Mitrović i Veljko Birmančević, koji je posebno uneo živost.

Austrija je imala dobru priliku koju je odbranio Vanja Milinković-Savić na 15 minuta pre kraja, dok je Srbija imala nekoliko pokušaja, a najbolji je bio posle prodora Mitrovića sa desne strane.

Na kraju ostalo je 2:1 za domaću reprezentaciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE