GOTOVO: Marko Nikolić ima novi klub

Srpski trener Marko Nikolić novi je trener CSKA iz Moskve, potvrdio je klub. On je potpisao ugovor do 30. juna 2026. godine.

Nekadašnji trener Partizana se pre nekoliko dana rastao sa Šababom Al Ahlijem, ali je srpski stručnjak odmah našao nov angažman, a CSKA je na svom sajtu objavio kratko saopštenje.

-Nikolić je prošle sezone bio trener emiratskog Šabab Al Ahlija. Pod njegovim vođstvom tim iz Dubaija osvojio je dva trofeja – Superkup države 2023 i Superkup Katara i UAE 2024, kao i drugo mesto u prvenstvu.Prethodno je kao trener već radio u Rusiji, u Lokomitivi iz Mokve, sa kojom je osvojio nacionalni kup i drugo mesto u prvenstvu. Stručnjak je vodio i nekoliko srpskih timova među kojima je i Partizan, sa kojim je 2017. godine osvojio duplu krunu. Uspeh je ponovio i sledeće godine u mađarskom Videotonu sa kojim je osvojio tamošnje prvenstvo, a sledeće godine i kup takmičenje, stoji u objavi tima iz Moskve.

Nikolić je do sada u karijeri trenirao Rad, Vojvodinu, Partizan, Olimpiju iz Ljubljane, Videoton, Lokomotivu iz Moskve i Al Ahli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE