Favoritkinje ispale sa Rolan Garosa, italijanska senzacija u duplom polufinalu! (VIDEO)

Malo je falilo da branilac trofeja na Rolan Garosu u ženskoj konkurenciji Iga Švjontek ispadne već u drugom kolu, pošto je bila na rubu poraza u derbiju protiv Naomi Osake, koja se vraća tenisu nakon trudnoće.

Ipak, Poljakinja se izvukla, a nakon toga je sugurno stigla i do polufinala. Međutim, pariski gren slem je danas u četvrtfinalu ostao bez druge dve najveće favoritkinje.

Arina Sabalenka poražena je od ruskog čuda od deteta Mire Andreeve, a nešto ranije je svoje takmičenje završila i Elena Ribakina.

Od nje je bolja bila Italijanka Jasmin Paolini, 15. teniserka sveta, sa 2:1, po setovima 6:2, 4:6 i 6:4.

Zanimljivo da je odmah nakon velike pobede u singlu, Paolini izašla ponovo na teren i ostvarila plasman u polufinale i u konkurenciji dublova.

U tandemu sa daleko iskusnijom sunarodnicom Sarom Erani savladale su Emu Navaro i Dijanu Šnajder sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:3.

Nakon pobede u singlu i Andrejeva je trebala da igra četvrtfinale parova, takođe sa jednom iskusnom zemljakinjom – Verom Zvonarevom. Ipak, njih dve su bez borbe predale meč Marti Kostjuk i Eleni Gabrijeli Ruse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE