Potencijalno pojačanje Zvezde proglašeno MVP-jem!

Srpski košarkaš Nikola Đurišić proglašen je MVP-jem Evrokampa u Trevizu, koji okuplja najveće svetske talente pred NBA draft.

U Teovom stilu: Đurišić asistencijom oduševio NBA skaute (VIDEO)

Na ovom kampu su igrači bili podeljeni u nekoliko ekipa, a Đurišić je bio deo tima “Evrokamp 1”.

On je tako još jednom zablistao pred NBA draft, nakon što je bio odličan i na utakmicama i treninzima u Americi, na kojima su igrali igrači koji će se pojaviti na predstojećem NBA draftu.

Novi Srbin u Šarlotu?!

Tako je sebi verovatno povećao šanse da bude odabran u prvoj rundi drafta, koju su mu neki analitičari već predviđali nakon vremena koje je proveo u Americi.

U idealnoj petorci kampa našao se i njegov saigrač iz Mege Bogoljub Marković, koji se takođe ove godine prijavio za Draft, a od srpskih košarkaša učestvovali su i plej Crvene zvezde Andrej Kostić i centar Nikola Bundalo, kog očekuje veliki iskorak u karijeri.

Izvesno je da će Đurišić, ukoliko već od sledeće sezone ne zaigra u NBA ligi, pojačati Crvenu zvezdu, o čemu je govorio predsednik ovog kluba Nebojša Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE