VLAHOVIĆ PRED EURO: Spremni smo da se takmičimo sa svima

Fudbaleri Srbije sutra igraju poslednji kontrolni meč pred početak Evropskog prvenstva.

Nakon poraza 2:1 od Austrije, naredni rival je selekcija Švedske. Kada će se od nacionalnog dresa oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Pred ovu utakmicu, i o drugim temama govorio je srpski napadač Dušan Vlahović.

Nema lakih utakmica, nema lakih protivnika. Fraza svi igraju fudbal je izlizana. Sigurno se fudbal promenio i sve reprezentacije su počele ozbiljno da shvataju sva takmičenja. I sve što ide oko toga, pripremu i tehničke stvari. Sigurno da će nam biti jako teško u sve tri utakmice. Igramo u veoma teškoj grupi. Ne znam da li su ljudi svesni toga. Imamo, ako ne prvog favorita, onda jednog od najvećih favorita na takmičenju a to je Engleska. Reprezentacija Slovenije koja je kvalifikacije odigrala jako dobro, čak su sad pobedili Portugaliju. I Danci koji već dugo igraju na visokom nivou. Naravno, i mi smo dobra reprezentacija, spremni smo da se takmičimo sa svima. Treba da idemo utakmicu po utakmicu. Samouvereno, hrabro svi zajedno i mislim da možemo da ostvarimo rezultat, rekao je on u intervjuu za sajt FSS.

Srbija je iz Beča otputovala za Štokholm. Sutrašnji meč protiv Šveđana je na programu od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE