ZVANIČNO: Partizan predstavio prvo pojačanje!

U Partizanu su krenuli sa promenama na pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Najavljen je novi trener, kao i novi ljudi u upravi kluba, a zvanično je stigao i novi napadač.

U pitanju je povratnik Đorđe Jovanović.

Za prvi tim crno-belih je zaigrao 2016. godine kod trenera Ivana Tomića, da bi sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije u sezoni 2016/17 i pehar Kupa Srbije u sezonama 2016/17 i 2017/18.

Jovanović je igrao u Belgiji, Španiji, Izralelu i Švajcarskoj.

Puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide. Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača – samo najviši ciljevi! Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo, rekao je Jovanović.

Jovanović je u Partizan došao kao pozajmljeni igrač švajcarskog Bazela gde je prošle sezone odigrao 25 utakmica i postigao 6 golova uz 7 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE