OTIŠAO U DRUGI SRPSKI KLUB: Stanojević ponovo predvodi crno-bele, a njegov prethodnik odbio povratak u klub!

Već nekoliko godina traje dominacija Crvene zvezde u srpskom fudbalu, dok je Partizan imao drugu uzastopnu veoma lošu sezonu.

U klubu su bili rešeni da se pronađe dugoročno rešenje za mesto trenera, a pominjala su se brojna imena, mahom stručnjaka koji su već predvodili klub.

Neki su svojim izjavama jasno dali do znanja da nemaju nameru da se vrate, nezadovolji stanjem u klubu, poput Slaviše Jokanovića. Iako je bilo navoda o ponudi Žarku Lazetiću, koji sjajno predvodi TSC, na kraju se po drugi put u klub vraća Aleksandar Stanojević.

Stanojević je prvi put preuzeo Partizan u potpuno drugačijem momentu, usled dominacije crno-belih u srpskom fudbalu, kao veoma mlad trener. Tadašnji uspon Partizana započet je na klupi sa Miroslavom Đukićem, nastavljen sa pomenutim Jokanovićem, da bi prethodnik Stanojeviću bio Goran Stevanović.

Upravo su Stanojević i Stevanović sada mogli istovremeno da se vrate u klub i postanu bliski saradnici. Međutim, prema navodima Telesporta, Stevanović je odbio mogućnost da preuzme funkciju sportskog direktora u klubu, iako ju je inicijalno prihvatio.

Umesto toga, popularni Plavi Stevanović preuzeo je ekipu kruševačkog Napretka, čiji će biti trener.

Stevanović je kao prvi trener Partizana radio u sezoni 2009/10, nakon što je prethodno dve godine bio pomoćnik u stručnom štabu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE