PIKSI NAKON POBEDE: Da ostanemo skromni i očekujemo još bolju Srbiju u Nemačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije imala je uspešnu generalnu probu pred EURO, pošto je ubedljivo savladala Švedsku u gostima.

Nakon utakmice je svoje utiske izneo selektor naše reprezentacije Dragan Stojković Piksi.

Mislim da smo odigrali vrlo ozbiljno, u taktičkom smislu na visokom nivou. Pobedili smo, ovo je bilo u sklopu priprema za EP, tako da večeras se vraćamo kućida se vidimo sa porodicam i prijateljima…, rekao je Piksi, nagoveštavajući da će onda sva pažnja biti usmerena ka najvećem fudbalskom događaju ove godine.

On je istakao da je zadovoljan izdanjem svojih izabranika.

Mislim da su svi momci delovali koncentrisano, o motivaciji da i ne govorim. Nisu nam se ponavljale neke stvari, tako da možemo da budemo zadovoljni izdanjem. Ne treba praviti euforiju, nego da ostanemo skromni, da nastavimo sa dobrim, kvalitetnim radom. I da očekujemo još bolju Srbiju u Nemačkoj, rekao je Stojković, koji je ipak oprezan:

Možda kada sa strane gledamo to izgleda super. Meni nije bilo loše, ali ima tu još stvari koje moraju da se poprave. Ja sam takav da gledam greške, šta treba popraviti, a javnost je ta koja gleda šta je dobro. Dobra utakmica, izgledala je kao takmičarska, igrači su dali veliki deo sebe što se tiče fizičkog angažmana, istrčali su zaista dobro. Mislim da su i izmene doprinele da ovako ubedljivo pobedimo i da se vraćamo kući srećni, rezimirao je selektor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE