POHOD NA NOVO ZLATO: Srbija brani tron iz Tokija, poznat širi spisak za Pariz

Od Olimpijskih igara u Tokiju, vaterpolisti Srbije prestali su sa kontinuitetom osvajanja medalja na velikim takmičenjima.

Bilo je nekih bljeskova, ali su se završavali neslavno. I nekih razočaravajućih rezultata. Delfini će na OI u Parizu braniti pomenuto zlato.

Selektor Uroš Stevanović objavio je širi spisak igrača na kome je i povratnik Miloš Ćuk. Na njemu se nalazi 23 igrača.

To su: Dimitrije Rističević (Panatinaikos), Radoslav Filipović (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Nemanja Vico (Primorac), Đorđe Lazić (igrao za Brešu sada još bez kluba), Bogdan Gavrilović (Radnički), Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Radomir Drašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Petar Jakšić (Radnički), Luka Pljevančić (Šabac), Miloš Ćuk (Novi Beograd),Strahinja Rašović (Radnički), Marko Radulović (Novi Beograd), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Nikola Dedović (Vašaš),Dušan Mandić (Ferencvaroš), Viktor Rašović (Nojzi la Sek), Nikola Lukić (Novi Beograd) Vuk Milojević (Crvena zvezda), Marko Dimitrijević (Partizan).

Mandić je sa Ferencvarošem postao prvak Evrope. Ćuk do sada je propustio jedno EP i dva svetska. Od 10. do 22. juna Srbija trenira u Kragujevcu. Potom od 24. juna do 2. jula se ide u Kranj. Zatim od 4. do 7. jula je turnir u Šapcu gde će Srbija odmeriti snage sa dva rivala iz grupe i Cfnom Gorom, Rumunijom i Nemačkom. Na kraju se pripremati i u Novom Sadu i Podgorici pre puta u Pariz.

Srbiji su rivali na OI: Japan, Australija, Španija, domaćin Francuska i Mađarska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE