POMINJE SE VIŠEGODIŠNJI UGOVOR: Trener se oglasio o mogućem pojačanju Partizana

Košarkaši Partizana ovu sezonu završili su bez trofeja.

U odnosu na prošlu kada je osvjena ABA liga. Sada se polako kreće u renoviranje tima za narednu sezonu.

Najbliži da bude prvo pojačanje je Arijan Lakić, doskorašnji igrač Zadra. Trener Danijel Jusup imao je hvale za ovog plejmejkera.

Acu sam upoznao kroz Sparse, igrajući Prvenstvo BiH i ABA 2 ligu. Vidio sam o kakvom se dečku radi. On je, kad bismo igrali protiv njih, “mečirao” Božića. Još na početku ove sezone sam igračima u svlačionici rekao da je zadnji igrač, kojeg bi se odrekao, Lakić. Malo je ko video to u njemu što sam ja video. Bilo je puno takvih igrača gde su se moje procene kroz zadarsku istoriju ispostavile tačnim. Od Jakova Vladovića, Marka Banića. Mene je sram reći za koji je novac on igrao u Zadru prošle sezone. Dolazio je iz Benkovca dva puta dnevno u Zadar na treninge. Ništa mu nije bilo teško i znao sam da će uspeti. Marljivo smo radili. Ako je trening u šest, Aco dolazi u pet, odradi svoje preventivne vežbe i on i ja šutiramo sto pogođenih te šest puta po pet vezanih šuteva, rekao je on za Sportske novosti.

Zadar je odbranio titulu u Hrvatskoj. Od Budućnosti su izgubili u 1/4 finalu ABA lige. Lakić je na 28 mečeva regionalnog takmičenja postizao 9.6 poena i 3.9 skokova u proseku. Pominje se da bi mogao potpisati višegodišnji ugovor sa Partizanom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vinisijus jasan: Ako se stvari ne promene, mislim da bi trebalo promeniti domaćinstvo Svetskog prvenstva

Jedan od najboljih fudbalera Reala i reprezentativac Brazila Vinisijus Žunior godinama bije bitku protiv rasizma u Španiji. On je na...

POVEZANE OBJAVE