KOLAKOVIĆ I PORAZ OD ARGENTINE: Žali zbog jednog trenutka u petom setu, sutra je nova prilika

Odbojkaši Srbije porazom od Argentine 3:2 su se udaljili od plasmana na OI u Parizu.

Vratili su se nakon dva seta minusa, a poklekli u taj brejku. Kubanci su savladali Brazil, i ponovo su ispred našeg tima na FIVB rang listi.

Nakon susreta, oglasio se selektor Igor Kolaković.

Olako smo dali prva dva seta, nismo bili kompletno u igri. Tek u trećem smo shvatili da možemo da igramo sa Argentinom. Opet nas je uhvatila euforija i dobro smo igrali, naročito na elementu servisa, u segmentu odbrane.Igrali smo onako kako Argentina najbolje igra odbojku.I u petom setu smo uzeli inicijativu na startu, šteta zbog jedne kontre na 5:2 jer bi nas to prilično odvojilo od suparnika, ovako su se oni brzo vratili. Možemo da žalimo koliko hoćemo, ali sutra je novi dan, nova prilika imamo protiv Kanade koja je večeras oduvala Ameriku 3:1 i još jedan dan za ove momke koji će biti jako naporn. Priželjkivao sam dobar meč protiv Argentine, mislim da je bio, bez obzira na ta prva dva seta. Ostaje nam da zaboravimo ovo ako možemo i od sutra se borimo za nove bodove, rekao je on.

Naredni rival su upravo Kanađani, u noći između nedelje i ponedeljka. Srbija je trenutno na 10. mestu FIVB rang liste. Ali će od Kubanaca i drugih konkurenata u Ligi nacija zavisiti plasman na OI u Parizu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Cibona dovela reprezentativca Južnog Sudana!

Košarkaški klub Cibona prolazi poslednjih godina kroz veliku krizu, pa su prethodne dve sezone igrali sa poprilično autsajderskim timom,...

POVEZANE OBJAVE