Zahuktali Juventus dovodi veliko pojačanje iz Premijer lige: Pomaže mu i finansijski fer-plej

Aktuelni osvajač Kupa Italije, Juventus, želi se kvalitetno pojačati uoči nove sezone u kojoj želi da igra važnu ulogu u Seriji A i Ligi šampiona.

Apeninski mediji već naveliko pišu o imenima igrača za koje su zainteresovani ‘Bianconeri’, a prema njihovim napisima, na vrhu spiska želja Juventusa se nalazi brazilski reprezentativac Daglas Luiz (26).

Ovaj polivalentni veznjak je igrač Aston Ville od 2019. godine i jedan je od najzaslužnijih za senzacionalan plasman ekipe iz Birmingema u Ligu šampiona.

Međutim, čini se da je nakon pet godina saradnje došlo vreme za rastanak, te da će Daglas od sledeće sezone nositi dres Juventusa.

Vila traži 40 miliona evra, ali Juventus u transfer planira uključiti i Amerikanca Vestona Mekenija (25), što bi osetno smanjilo novčane troškove torinskog kluba.

Definitivno je važno napomenuti da Villa do kraja meseca mora prodati jednog igrača kako bi ispoštovala finansijski fer-plej, što Juveu dodatno ide u prilog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BARSA STIŽE NA MARAKANU: Nemački golman o budućnosti u katalonskom gigantu

Fudbaleri Barselone su kao lideri Primere otišli na odmor pref reprezentativnu pauzu. Posle ih čeka meč sa Đironom i Monakom....

POVEZANE OBJAVE