ATP HERTOGENBOŠ: Nakon dramatične borbe, Kecmanović bez druge runde

Srpski teniser Miomir Kecmanović izgubio je u prvom kolu turnira u holandskom Hertogenbošu.

Sa 2:1 bio je bolji branilac titule i domaći igrač Talon Grikspor nakon tri taj brejka. Po setovima 7:6 (3), 6:7 (7), 6:7 (3)

Meč je prekidan zbog kiše, a Miomir nije imao koncentracije u odsudnim trenucima kada je sticao prednost.

U prvom setu je viđena samo jedna brejk lopta. I to na servis srpskog igrača u prvom gemu. Kecmanović je potom odlično počeo taj brejk sa 4:1 i rutinski poveo sa 1:0.

Drugi set je takođe proticao u rovovskoj borbi. Tri brejk lopte je propustio Kecmanović u sedmom gemu. Potom, kada je izjednačio na 5:5, duel je prekinut zbog kiše. Po povratku na teren je Holanđanin osvojio jedan gem, i u onom na servis Kecmanovića ponovo je duel prekinut.

Nakon druge pauze zbog padavina, Kecmanović je izborio taj brejk. Potom sustigao zaostatak od 5:1, a Grikspor izjednačio na 1:1 posle 16 odigranih poena

Srpski igrač je odlično počeo odlučujući set i uz brejk poveo 3:0. Branilac titule je odmah uzvratio i izjednačio na 3:3. Oba igrača bili od tad sigurni, pa se igrao i drugi taj brejk koji je Grikspor počeo sa 3:0. Meč je vrlo brzo bio gotov.

Grikspor će odbranu pehara nastaviti protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LIGA ŠAMPIONA: Štutgart pao u Madridu, Liverpulu derbi, Bajern brojao do 9 protiv Dinama! (VIDEO)

Nova Liga šampiona nastavila se duelima prvog kola koji su zakazani večeras od 21 čas. U potpuno novom ligaškom sistemu,...

POVEZANE OBJAVE