NAJAVLJUJU PROTEST: Grobari imali snažnu poruku, žele slobodan Partizan!

Fudbaleri Partizana će i u novoj sezoni preneti većinu izazova iz stare.

Crno-beli su promenili trenera, ićiće u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ali su navijači i dalje nezadovoljni radom uprave.

Oni su najavili protest kod Terazijske česme u Beogradu u nedelju 16. juna od 16 sati. Sve to ovekovečili u saopštenju:

Navijači Partizana, vreme je! Okupatorska uprava Fudbalskog kluba Partizan ovih dana pokušava da izvrši kozmetička pomeranja u Upravnom odboru i na mestu trenera i na taj način, stvarajući lažnu sliku o nekakvim promenama, baca prašinu u oči svim navijačima. Nakon objavljivanja Apela za spas Partizana i velikog broja prikupljenih potpisa, vreme je za sledeći korak u ovoj borbi. U nedelju, 16. juna, sa početkom u 16 časova, kod Terazijske česme će se održati protestni skup „Za slobodan Partizan!”. Pozivamo sve one koji crno-belu boju nose u srcu i kojima je stalo do budućnosti Fudbalskog kluba Partizan da nam se pridruže kako bismo zajedno – jasno i glasno – poslali poruku da je vreme da se stavi tačka na okupaciju kluba od strane Miloša Vazure, Milorada Vučelića i ostalih saučesnika! U nedelju se piše istorija – učestvujmo u njoj zajedno! Svaki čovek nam je potreban. Za pobede, za miran san, za slobodan Partizan, glasi saopštenje koje je preneo Sportklub.

Partizan će za nešto više od nedelju dana saznati ime rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona i drugoj rundi. Simpatizeri crno-belih su i prošle godine organizovali ovakav vid revolta prema radu uprave.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE