NAPADAJU PLASMAN U LŠ: Radnički sve jači, stiže treće pojačanje!

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog imaju ozbiljne ambicije u narednoj sezoni.

U prvenstvu Srbije, bili su drugi. Šesti u regionalnoj ligi i bez F8 lige šampiona. Za eltino takmičenje će ove sezone igrati kvalifikacije.

Posle dva pojačanja, stiglo je i treće. Novi član Kragujevčana je Radomir Drašović, doskorašnji igrač Novog Beograda.

Generalno, dopao mi se ceo projekat Radničkog koji su mi predstavili trener Uroš Stevanović i direktor Jugoslav Vasović. Klupske i moje lične ambicije se poklapaju, a igranje sa domaćim saigračima iz reprezentacije, velikim šampionima, su dodatan razlog mog dolaska u Kragujevac. Vrlo brzo smo dogovorili saradnju. Sa većinom novih saigrača sam već igrao, a sa nekima čak i duži vremenski period, poput Strahinje Rašovića, Radoslava Filipovića, Filipa Jankovića… Mislim da neće biti problem ni za mene ni za ceo tim da se uklopimo. Uz dobar rad i atmosferu doći ćemo lakše i brže do željenog nivoa forme. Dobro mi je poznat Urošev sistem, radimo nepune dve godine u reprezentaciji i već su se dosta razradili odnos i saradnja. To je svakako jedan od razloga što dolazim, rekao je Drašović za klupski sajt.

Za tim iz prestonice Srbije igrao je u minule tri sezone uz šest osvojenih trofeja. Ima i bogatu internacionalnu karijeru. Za Srbiju je odigrao preko 120 mečeva uz 131 pogodak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE