Kolike su šanse da pojača Zvezdu? Đurišića pikirao čovek koji je Jokića odveo u NBA ligu, ali možda i ne izađe na Draft!

Nikola Đurišić mogao bi da bude novo pojačanje Crvene zvezde i pridruži se dosadašnjem saigraču iz Mege Urošu Plavšiću, novom reprezentativcu Srbije.

Ovo će biti gotovo izvesno, ali samo u slučaju da već sledeće sezone ne završi u NBA ligi, što će zavisiti umnogome i od toga sa koje će pozicije biti odabran na predstojećem draftu. Ako se uopšte i pojavi tamo, pošto konačan odluka, kako kaže, nije doneta. On je u intervjuu za “Hoops Hype” istakao da će odraditi treninge sa još nekoliko NBA ekipa i da će definitivna odluka biti doneta deset dana pred Draft.

On je zasada odradio i trening sa Minesota Timbervulfsima, gde sada radi Tim Koneli, koji je zaslužan i za odabir Nikole Jokića sa 41. mesta u Denver Nagetsima 2015. godine.

Svoju poziciju pred draft je značajno popravio odličnim izdanjima na pripremnim treninzima i utakmicama u Americi, a zatim i na Evrokampu u Trevizu, gde je izabran za najkorisnijeg igrača.

Prema aktuelnim prognozama, mogao bi da bude odabran krajem prve ili početkom druge runde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE