Topić pao u drugi plan pred NBA draft?!

Nikola Topić je tokom čitave sezone figurirao kao kandidat za jednu od TOP 10 pozicija na NBA draftu, a pominjao se čak i kao prvi pik.

Ipak, sve su zakomplikovale povrede koje je doživeo nakon povratka u Crvenu zvezdu, a zbog kidanja ligamenta pominje se i mogućnost propuštanja cele naredne sezone.

To je u nekim predviđanjima spustilo njegovu poziciju na Draftu, a sada ga i sama NBA liga nije svrstala u red “favorita”. Naime, podeljeno je prvih 12 rezervacija za mesto u Green room-u tokom NBA drafta, a među igračima nema Nikole.

Pozivnice u prvom krugu dobili su ostali igrači kojima su prognozirane najviše pozicije, a među njima su devetorica igrača iz NCAA lige i trojica Francuza.

Za sada su pozivnice upućene: Zakariju Risašeu (Burg), Aleksu Saru (Pert), Ridu Šepardu (Kentaki), Matasu Buzelisu (Dži Liga – Ignajt), Stefonu Kaslu (Konektikat), Daltonu Kanektu (Tenesi), Tiđanu Salonu (Šole), Ronu Holandu (Ignajt), Kodiju VIlijamsu (Kolorado), Devinu Karteru (Providens), Džakobiju Volteru (Bejlor) i Donovanu Klinganu (Konektikat)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE