PAVLOVIĆ NAJAVIO DUEL SA ENGLEZIMA: Mi smo ekipa koja uvek igra za gol više

Fudbaleri Srbije već su krenuli sa treninzima u Augzburgu pred početak Evropskog prvenstva.

U pripremnom periodu imali po dve pobede i dva poraza.

Šampionat otvaramo u nedelju protiv Engleske. Potom slede dueli sa Slovenijom i Danskom. Pred prvi meč sa Gordim Albionom, govorio je prvotimac Strahinja Pavlović.

Nalazimo se u jakoj grupi, Engleska je veoma dobra reprezentacija, respekt svima, dakle i Sloveniji i Danskoj. Svi imao iste želje, znamo koliko je važna prva utakmica. Ove četiri godine smo pokazali da možemo da igramo dobro i za gol više, možda smo primali više golova nego što bi trebalo. Imali smo malo više problema u defanzivi, neke utakmice bi pobedili da smo bili bolji u defanzivi, ali ako ponovimo mečeve iz ranijih kvalifikacija, možemo da napravimo može. Lično mislim da sam imao dve dobre godine u Salcburgu, mislim da sam dosta napredovao i da će sve biti još bolje. Švedska? Dobro je da nimso primili gol, imali smo zatim lep prijem u Augsburgu, verujem da ćemo imati veliku podršku u Nemačkoj, mnogo nam znači. O samom meču sa Engleskom, ne mogu da pričam o detaljima, dosta smo radili odvojeno, defanziva svoje, napadači svoj deo, radili na nekim greškama koje smo imali u ranijem periodu, kao i na fizičkoj spremi. Imali smo više vremena da radimo nego pred Svetsko prvenstvo, odigrali i dve utakmice. Mi smo ekipa koja uvek igra za gol više, malo ofanzivnije, ali radilo se sada tokom treninga na svim segmentima. Jednostavno ceo tim mora da se brani i da napada. To je ključ za pobedu. Mislim da će opcija sa četiri igrača i dalje biti tu, ali mislim da smo uigraniji sa tri igrača. Što se tiče ekipe, zaista ne znam. Englezi su navikli da igraju pod pritiskom, ne vidim tu ništa specijalno što može nama da pomognemo. Znamo sve o njima, pokušavamo da se pripremimo da odgovorimo što bolje. Neće biti lako, ali ćemo sve učiniti da damo sve od sebe, rekao je on.

Duel Srbije i Engleske je na programu u nedelju od 21 čas u Gelzenkirhenu. Taj dan se sastaju i Slovenija-Danska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE