KAO U VOJSCI! Spaleti uveo ‘gvozdenu disciplinu’: Telefoni se gase, a jedna stvar je posebno zabranjena

Reprezentativci Italije, koji će u Nemačkoj braniti titulu prvaka Evrope, na turnir stižu s novim selektorom, Lućanom Spaletijem, a prema pisanju italijanskih medija, 65-godišnji stručnjak je uveo “gvozdenu disciplinu”.

Naime, Gazetta delo Sport bacila je pogled u kamp Italije, u ono što se događa izvan terena, a tamo, recimo, slušalice su – zabranjene.

Spaleti istraje na odgovornosti, prvi sastanak u danu zakazan je u podne, dok se u 12.45 kompletna ekipa nalazi na zajedničkom ručku, a večera je u 20 sati.

Igrači imaju sobu za igre gde se nalaze stolovi za stoni tenis, biljar, stoni fudbal, fliper i četiri konzole s dva simulatora vožnje, a PlayStation je dozvoljen samo u toj sobi. Strogo je zabranjeno igranje istog u spavaćim sobama.

Što se pametnih uređaja tiče, oni su dozvoljeni samo pre ručka i večere, primarno za videopozive s najbližima, ali nakon toga se obavezno gase.

Sve s ciljem da igrači budu maksimalno fokusirani na obranu titule.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE