Panatinaikos kompletirao izvrsnu sezonu: Slukas predvodio Zelene do titule protiv bivšeg kluba, uzalud dabl-dabl srpskog reprezentativca!

Košarkaši Panatinaikosa su nakon osvajanja Evrolige trijumfovali i u domaćem šampionatu, pobedom u petoj utakmici u svojoj “OAKA” areni nad Olimpijakosom sa 87-82 nakon neizvesne završnice.

Crveno-beli su vodili tokom prve deonice sa 11 poena razlike, ali su ubrzo izgubili prednost, a tim Ergina Atamana potpuno preokrenuo na 48-37 krajem poluvremena.

U trećoj četvrtini su se timovi smenjivali u prednosti, ali je domaćin vodio tokom čitavog poslednjeg kvartala i slavio nakon neizvesne završnice.

Zablistao je Kostas Slukas, koji je letos podigao veliku buru prelaskom iz Olimpijakosa, sa 29 ubačenih poena. Grent i Nan su upisali po 13 poena u pobedničkoj ekipi.

U poraženom timu Alek Peters sakupio je 21, Kostas Papanikolau 18 poena, dok je naš reprezentativac Nikola Milutinov ostvario novi dabl-dabl učinak sa 17 poena i 12 skokova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE