KLJUČNI ZADATAK: Konte u Napoli dovodi reprezentativca BiH

Antonio Konte nedavno je preuzeo poziciju trenera Napolija, a jedna od njegovih želja je da klub dovede reprezentativca BiH koji je oduševio prošle sezone.

Prema ekspertu za transfere Đanluki Di Marciju, Konte ima dva posebna zahteva za krilne pozicije. Prvi je Amar Dedić koji će u avgustu proslaviti 22. rođendan i igra na desnom boku.

Dedić se takođe povezivao sa Interom ako bi Denzel Dumfris otišao ovog leta, ali čini se da to više nije slučaj. Nakon sjajnih nastupa u dresu RB Salcburga, Dedić je spreman za iskorak u karijeri.

Drugi kandidat za bočnu poziciju je daleko iskusniji Leonardo Spinacola (31), sa kojim je Konte radio dok je bio selektor Italije. Spinacola je ovog leta slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa Romom.

Bio je jedan od najboljih igrača Italije na Evropskom prvenstvu 2020., a onda se borio da se u potpunosti oporavi od teške povrede kidanja ahilove tetive.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOPRINEO U OSVAJANJU VELIKOG BODA: Poruka Rajkovića nakon meča sa prvakom Evrope

Fudbaleri Srbije odigrali su juče bez golova protiv Španije u prvom kolu novog ciklusa Lige nacija. Prvak Evrope je napadao,...

POVEZANE OBJAVE