PIKSI I TADIĆ JASNI: Zajedništo je nikad veće, napašćemo Engleze!

Fudbaleri Srbije sutra počinju učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Na startu ih odmah čeka najteži rival, selekcija Engleske. Tim koji je na prošlom EURO bio finalista.

Danas su na konferenciji za medije pre tog duela govorili selektor Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

Piksi je istakao da je kao igrač bio akter velikih turnira, svetskih i evropskih prvenstava. Dodavši da je svaka utakmica teška, a ekipa spremna na izazove i onim kakav je Engleska. Naš selektor veruje da će utakmica biti otvorena već neće čekati Engleze i truditi se da ih napadnu. Podvukao je da 99.9 posto zna startnih 11 za sutrašnji duel.

Potom je govorio da nema problema što se kadrovske situacije tiče i spremnosti igrača. Dodajući da su igrači spremni. Očekuje od Engleza da opravdaju što se o njima pirča da su kadri za osvajanje EP.

Nakon njega je na pitanja novinara odgovarao i kapiten našeg tima Dušan Tadić. Rekao je da je veliki broj igrača igrao u Kataru i sad na EP. Uz napomenu da je zajedništvo nikad veće u želji da se to pokaže na terenu.

Iskreno, ne deluje da su nas potcenili, mislim oni su definitivno favoriti, favoriti su za osvajanje turnira, ali to ne mora ništa da znači, fudbal je 11 na 11, videćemo ko će da pobedi, a što se tiče ovog komentara, naravno ima komentara da hoće da zatvore tvoju jaču nogu, ali, neka probaju, pa će videti, rekao je fudbaler Fenerbahčea.

Takmičenje u našoj grupi sutra od 18 časova otvaraju Slovenija i Danska. Srbija i Engleska izlaze na teren od 21 čas u Gelzenkirhenu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOPRINEO U OSVAJANJU VELIKOG BODA: Poruka Rajkovića nakon meča sa prvakom Evrope

Fudbaleri Srbije odigrali su juče bez golova protiv Španije u prvom kolu novog ciklusa Lige nacija. Prvak Evrope je napadao,...

POVEZANE OBJAVE