PITANJE TRENUTKA: Radonjić se vraća, poznato i koliko bi mogao da zaradi u Zvezdi

Crvena zvezda već je zvanično angažovala trojicu novih fudbalera u ovom prelaznom roku, ali se prava transfer bomba tek očekuje. I to je izgleda pitanje trenutka.

Radonjić stigao na Marakanu!

Prema pisanju Meridian sporta Nemanja Radonjić se nalazi nadomak povratka u redove srpskog šampiona i očekuje se ozvaničenje saradnje u narednim danima.

U toku ove sezone se govorilo o ovakvoj mogućnosti, ali se činilo da nije lako ostvarljiva. Međutim, pošto u Saragosi ne žele da otkupe njegov ugovor od Torina, a Bikovi imaju nameru da ga se otarase što pre, svi uslovi su se stvorili.

Zvezda napravila važan korak ka povratku, na potezu Radonjić!

Prema ranijim informacijama Zvezda se dogovorila sa Torinom o visini obeštećenja, koje bi trebalo da iznosi oko 1.500.000 evra, što znači da bi crveno-beli profitirali u neku ruku pošto su ga prodali za 12.000.000 Marselju svojevremeno, iako dobar deo od tog transfera nije završio u kasi srpskog kluba.

Međutim, prema navodima Sport Kluba, na platu samog igrača moglo bi da se potroši dosta, pošto mu je ponuđeno 1.000.000 evra za godinu dana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Jurčevićevi prvi utisci nakon potpisa: “Zbog njih sam počeo da pratim i navijam za Partizan”

Novi fudbaler Partizana je Mario Jurčević, koji je juče potpisao četvorogodišnji ugovor sa Partizanom. Nakon potpisa krenuo je za Rusiju...

POVEZANE OBJAVE