POVEZIVAN SA PARTIZANOM: Barselona se povukla iz pregovora, pita se i Real?

Košarkaši Barselone nameravaju da u narednoj sezoni budu konkurentni za osvajanje titula na svim frontovima.

Krenuli su ambiciozno od dovođenja Đoana Penjaroje za novog trenera. Govorilo se o interesovanju za Kevina Pantera iz Partizana i Marija Hezonju iz Reala.

Iako se govorilo o astronomskom transferu, čini se da su se Katalonci povukli iz pregovora sa hrvatskim internacionalcem.

Mundodeportivo je kao razlog naveo njegovo igranje za Real i nedavno osvojenu titulu sa Madriđanima. Kao i izjave prema madridskom klubu. Iako je tri sezone nosio dres Barselone. Zato im je fokus sada na Panteru.

Jer je pomenuti aranžman u vidu ponude koji su i klub i igrač potpisali a Real može da je izjednači pošto Hezonji ugovor sa šampionom Španije ističe 30 juna piše Mundodeportivo. U slučaju da to Real ne uradi, automatski bi bio član

Hezonja se već neko vreme povezivao sa Partizanom, a i bio je želja pristalica crno-belih. Oni bi u ovom slučaju, morali da sačekaju epilog u vezi sa odnosom Reala i Barselone o transferu. Dok je aktuelni kapiten sve bliži tome da napusti Beograd.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE