REMI: Danci i Slovenci podelili bodove

Fudbaleri Slovenije i Danske odigrali su prvi meč Grupe C Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Rezultat je bio 1:1, a to je bio i prvi remi do sada na prestižnom takmičenju. Danci su bili bolji rival u prvom delu, i ako je u uvodnim minutima Slovenija prva pripretila i to preko Šeška. Danska je svoju bolju igru krunisala golom u 17 minutu utakmice, a strelac je bio Eriksen. Posle auta je Vind petom proigrao Eriksena koji je iz prve poslao loptu u mrežu. Nakon prednosti Danci su i dalje bili bojli tim, kontrolisali su dešavanja na terenu, ali bez šanse sve do 43. minuta, kada je ponovo pretio strelac vodećeg gola.

U drugom poluvremenu, bolje su krenuliSlovenci, koji su od samog starta jurili izjednačenje. Prvo uzbuđenje viđeno je u 52. minutu, kada je  Šporar pao pred golom Danaca, a nakon gledanja VAR-a, ništa nije bilo od jedanaesterca, koji su tražili Slovenci. Najbolju priliku za Sloveniju propustio je Šporar u 75. minutu. Posle sjajnog centaršuta Janže iz prekida, napadač je poslao loptu daleko pored stative. Samo minut kasnije, Šeško je bombom sa 25 metara uzdrmao stativu. Minut kasnije, Slovenci su došli do izjednačenja. Erik Janža je sa ivice kaznenog prostora šutirao, a lopta je zakačila jednog o defanzivaca Danaca, prevarila Šmajhela i završila u mreži.

Mreže su do kraja meča mirovale, pa je rezultat ostao 1:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE