VEOMA VAŽNA UTAKMICA: Milenković pred meč sa Slovenijom

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak igra od 15 časova utakmicu protiv Slovenije u okviru drugog kola Evropskog prvenstva.

Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je defanzivac Srbije Nikola Milenković.

-Slovenija je jedna veoma dobra ekipa sa odličnim pojedincima. Veoma su kompaktni, moje mišljenje je da će utakmica protiv Slovenije biti teža nego protiv Engleske. Englezi su bili favoriti pa nam je bilo lakše, a ovde je sigurno imperativ pobeda. Moramo da se spremimo na najbolji mogući način i iskoristimo naše prednosti i njihove mane. Imamo to iskustvo iz Rusije, Katara… Možemo i moramo da iskoristimo da iskoristimo sve to u narednom meču, rekao je Milenković na konferenciji za medije u Augzburgu i dodao:

-Trebalo bi se maksimalno fokusirati na utakmicu sa Slovenijom, jer je ključna, a što se više osvrćemo na Engleze uskraćujemo ono za Sloveniju. Sada smo gledali video analizu i za to se spremamo na najbolji mogući način. Slovenija ima sjajne igrače poput Benjamina Šeška, ali ako igramo kao tim sa mnogo požrtvovanja i trčanja, sa mnogo koncentracije daćemo sve od sebe da zaustavimo bilo kog napadača, istakao je Milenković.

O utakmici sa Engleskom Milenković je rekao…

-Drago mi je što odbrana bila na visini zadatka uprkos tom primljenom golu… Kada smo izlazili u presing, mislim da se ekipa sjajno kretala i da se sjajno vraćala u niski blok. U drugom poluvremenu smo pokazali hrabrost i požrtvovanost pa smo na dostojan način predstavili Srbiju protiv Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE