Svi znaju da je Partizan sinonim za borbu: Prvi utisci Marinkovića nakon povratka

Reprezentativac Srbije Vanja Marinković od juče je i zvanično novo pojačanje Partizana.

On se vratio u svoj klub posle pet godina, a nakon potpisa za Mozzartsport izneo je svoje prve utiske…

-Osećaj je dobar, uzbuđen sam dosta jer se vraćam u svoj matični klub, klub koji igra Evroligu i stao je na noge, posle mog odlaska, ali bitno je da se digao. Srećan sam što ću ponovo igrati za najtrofejniji klub na ovim prostorima, kao i za najtrofejnijeg trenera u Evropi, jasan je Marinković.

Marinković je rekao da su obe strane imale veliki motiv da se saradnja obnovi.

-Tako je. Bila je neka priča i prošle godine, ali tada sam bio pod ugovorom. Sada je to bilo mnogo lakše, obostrana želja je bila jaka. Nije bilo ništa teško da se dogovorimo, bili su samo neki detalji u ugovoru, najbitnije od svega što su obe strane imale veliki motiv da se saradnja obnovi.

Partizan se dosta promenio od vremena kada je Marinković bio deo crno-belih…

-Potpuno druga priča nego što je bila u vreme kada sam prvi put bio tu. Kao da dolazim u dva različita kluba. Meni je mnogo drago i bitno što Partizan igra Evroligu, što se Željko vratio u klub. Sve to diže nivo organizacije na dosta viši nivo. Partizan ima ogroman respekt u Evropi, nikome nije prijatno da igra protiv ovog kluba i pred 20.000 gledalaca. Svi znaju da je Partizan sinonim za borbu, da je to klub sa velikom istorijom. Sada je to još i izraženije zbog Željka, rekao je Marinković za Mozzart sport.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE