DO SADA NEVIĐENO: Juventus kupuje vezistu i njegovu atraktivnu devojku

Daglas Luiz (26) blizu je transfera u Juventus. Brazilski vezista iz Aston Vile postigao je dogovor sa torinskim klubom i u sledeće četiri godine trebao bi zarađivati oko pet milona evra po sezoni.

Luiz je jedan od najboljih vezista Premijer lige, a prošle sezone je u 53 susreta postigao deset pogodaka i upisao isto toliko asistencija.

Prema Transfermarktu, brazilski reprezentativac vredi 70 miliona evra. Juventus taj novac nema pa su Italijani smislili opciju koju će Englezi prihvatiti.

Naime, Vila mora zaraditi nešto novca kako ne bi imala problema sa finansijskim fer-plejom pa će za Luiza zatražiti oko 20 miliona evra te dva igrača Juventusa. Međutim, ovaj transfer će imati i jednu vrlo neobičnu stavku.

Osim Luiza, Juventus će kupiti i njegovu devojku Ališu Liman (26). Radi se o jednoj od najpopularnijih fudbalerki sveta koja trenutno igra za žensku ekipu Aston Vile.

Osim što dobro igra fudbal, popularna je zbog atraktivnog izgleda te ima gotovo 17 miliona pratilaca na Instagramu i njen dolazak u žensku ekipu Juventusa u paketu sa Luizom bi bio ne samo fudbalski, nego i marketinški potez.

Luiz je navodno insistirao na tome da Liman bude uključena u njegov transfer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE