Ilić pred Sloveniju: Evo šta je rekao reprezentativac Srbije

Utakmica između Srbije i Slovenije biće odigrana u četvrtak od 15 časova u Minhenu. Srbija je u prvom kolu grupe C poražena od Engleske (0:1), dok je Slovenija odigrala 1:1 sa Danskom.

Svoje viđenje o utkamici sa Engleskom izneo je reprezentativac Srbije Ivan Ilić.

-Srbija je bila različita u dva poluvremena. Mislim da smo u prvom poluvremenu izašli nekako preozbiljno, dosta defanzivnije nego što smo trebalo, gde smo na žalost primili taj gol što se u fudbalu i dešava. Drugo poluvreme je bilo dosta bolj, gde smo imali loptu u nogama, gde smo forsirali te neke napade i gde je falila sreća u toj poslednjoj trećini, rekao je Ilić u intervju za FSS.

Osvrnuo se i narednog protivnika Sloveniju, sa kojim igraju u četvrtak od 15.00.

-Trudimo se da pripremimo meč što bolje. U današnjem fudbalu nema slabijih ekipa. Danas u svetu se igra jak fudbal, tako da ne treba potcenjivati nikoga. Treba samo izaći hladne glave, raditi ono što pripremimo i nadati se pobedi. Imaju zaista dobra pojedince. Taj Šeško koji je jak centarfor, na koga moramo da obratimo pažnju, na njegove kvalitete gde on sačuva tu loptu i gde 90% napada ide preko njega, gde tu treba da budemo malo više obazriv, rekao je Ilić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Povredio se štoper Zvezde

Mladi štoper Stefan Leković vratio se u Crvenu zvezdu, za koju će igrati u predstojećoj sezoni, iako plan baš...

POVEZANE OBJAVE