Ivica Kralj nakon žreba: Prvi utisci sportskog direktora Partizana

Partizanov protivnik u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona biće Dinamo Kijev!Prvi susret crno-beli će odigrati na strani 23. ili 24. jula, dok je revanš na programu 30. ili 31. jula.

Nakon žreba svoje utiske izneo je sportski direktor Partizana Ivica Kralj.

-Svi znamo kakvu jačinu imaju kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i svaki tim pojedinačno koji je njihov učesnik. Imamo samo četri nedelje ispred nas, ali i veliki motiv da se pokažemo u najboljem svetlu protiv jedne ekipe kakva je Dinamo.Sutra polazimo na drugi deo priprema gde ćemo do 10. jula odmeriti snage sa protivnicima koji su na nivou Lige šampiona i tako imati realnu sliku pred početak kvalifikacija, rekao je Ivica Kralj za sajt kluba i dodao:
Znamo da neće biti lako, ali Partizan je veliki klub i uvek je najbolje igrao ovakve utakmice. Za ekipu Dinama ne treba trošiti reči, klub sa tradicijom i izuzetnim timom. Žao nam je što ćemo utakmicu kod kuće igrati bez publike budući da je na snazi UEFA kazna od prošle godine, jer prisustvo navijača daje posebnu draž svakom takmičenju, rekao je Kralj posle žreba u Nionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE