OD TRAGIČARA DO JUNAKA: Albanac šokirao Hrvate! (VIDEO)

Fudbaleri Hrvatske odigrali su nerešeno sa Albanijom 2:2 u drugom kolu B grupe Evropskog prvenstva. Gubili rano i za dva minuta napravili preokret. Delilo ih je malo do trijumfa, ali se to izjalovilo u poslednjim sekundama meča.

Hrvatska je odmah počela meč sa posedom lopte. Ali, iz prvog udarca u okvir, Albanci su poveli. Fudbaler praške Sparte Laci ih je u 11. minutu doveo do prednosti. Samo je gurnuo loptu pored nemoćnog Livakovića.

Trećeplasirana ekipa iz Katara bila je i dalje dominantna u posedu. Ali su Albanci šutirali više. Ostalo je na tom pogotku iz 11. minuta nakon prvog poluvremena.

Hrvati su dugo jurili prednost i izjednačili u 74. minutu pogotkom Andreja Kramarića koji i nastupa u Bundesligi. Uposlio ga je Ante Budimir. Potom su odmah i preokrenuli autogolom Đasule u 76. minutu.

Livaković je u 90. minutu odbranio stopostotnu šansu Hodže za 2:2. Ipak im je u dubokoj nadoknadi uspelo da izbore bod pogotkom Đasule koji je bio pre toga tragičar. Hrvatka je tako praktično pred eliminacijom.

Sutra u derbiju grupe, ali verovatno i prve faze turnira, igraju Španija i Italija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEMA KRAJA PROBLEMIMA: Povredio se štoper Zvezde

Mladi štoper Stefan Leković vratio se u Crvenu zvezdu, za koju će igrati u predstojećoj sezoni, iako plan baš...

POVEZANE OBJAVE