NE MENJA BOJE: Kenan poslao poruku Oliju po prelasku u Zvezdu (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su u minuloj sezoni osvojili tri trofeja.

U KLS, Kupu i ABA ligi. Posle Uroša Plavšića, klub je pojačao doskorašnji igrač Olimpijakosa Ajzeja Kenan.

Doskorašnji bek tima iz Pireja se oprostio od crveno-belih iz Atine.

Dragi Olimpijakos, poslednje dve sezone bile su ništa do divne. Dva uzastopna F4, svi trofeji u Grčkoj tokom prve sezone, ništa osim kupa u drugoj godini! Nisam ispunio krajnji cilj sa ovim timom koji sam želeo, ali sam zaista imao prilike da ga ostvarim i to je sve što sam mogao tražiti! Stekao sam mnoga poznanstva i prijatelje koje neću zaboraviti!Mojoj braći, znate kako je oduvek biti spreman od starta! Borili smo se, i prošli kroz periode gde niko nije verovao do nas samih. Veza je neraskidiva. Pireju i Gate 7 iz sveg srca iskazujem i cenim vašu ljubav. U početku sam nekima od vas morao da se dokazujem, ali ono što me pokreće je da nikad ne bežim od izazova. Sada znate da sam dao sve što sam mogao (Kada mi je bilo dozvoljeno) Uvek ćete imati posebno mesto u mom srcu. Uz svu ljubav i poštovanje, ovo nije zbogom, nego vidimo se momci kasnije, napisao je Kenan.

Kenan je ove sezone sa Olijem igrao polufinale Evrolige. U finalu prvenstva, izgubili su majstoricu od Panatinaikosa. Na 41 meču u elitnom takmičenju minule godine ubacivao je 11.1 poen u proseku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji "Oko" na RTS-u, gde je govorio i o...

POVEZANE OBJAVE