Plavšić otkrio kako mu je stigao poziv od Pešića u reprezentaciju

Ove sezone je u dresu Mege, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, zablistao centar Uroš Plavšić.

Nagrada je stigla prvo u vidu potpisa za Crvenu zvezdu, a kasnije je dobio i poziv u reprezentaciju Srbije, koju ovog leta očekuju Olimpijske igre.

Možda je pomalo neočekivano da se sada našao na spisku selektora Svetislava Pešića, ali za sve koji su pratili ABA ligu i gledali utakmice Mege jasno je da je poziv opravdan.

On je u intervjuu za “B92” otkrio da poziv nije očekivao i da ga je potpun zatekao.

Kada je došao poziv, doručkovao sam u kuhinji, telefon mi je ostao u spavaćoj sobi. Ne znam kojim slučajem, ali sam čuo, iako je telefon bio samo na vibraciji. Otišao sam do sobe, video sam broj koji nema memorisan u telefonu. Poziv na Whatsapp, javio sam se i kada sam čuo ko je sa druge strane, bio sam u šoku, objasnio je novi centar Zvezde, pa dodao:

Iskreno, mnogo sam se radovao u tom trenutku i odmah sam nazvao roditelje da sa njima to podelim,  jer oni su ipak dosta žrtvovali kako bih ja bio u ovom trenutku ovde. I za moj odlazak u Ameriku i za dosta stvari, dosta odluka koje sam sam napravio, moram njima da budem zahvalan jer nikad me nisu sputavali u tome, rekao je Plavšić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lo Selso doneo Betisu važnu pobedu (VIDEO)

Fudbaleri Betisa pobedili su večeras na svom terenu u Sevilji Hetafe 2:1, u zaostalom meču trećeg kola španske Primere. Oba...

POVEZANE OBJAVE