EURO: Francuzi i Holanđani odigrali prvu utakmicu bez golova, Mbape izostao (VIDEO)

Fudbalske reprezentacije Holandije i Francuske remizirale su bez golova (0-0) u 2. kolu grupe D Evropskog prvenstva, koje se održava u Nemačkoj.

Ovo je prva utakmica na turniru na kojoj nije postignut nijedan pogodak.

Francuzi su bili daleko ofanzivniji i uputili 17 šuteva ka golu protivnika, ali su samo tri išla u okvir gola, kao i u slučaju Holandije, čiji su igrači ukupno uputili tek sedam šuteva.

Francuzima je zbog povrede nosa u prvom kolu nedostajao Kilijan Mbape, novi fudbaler Real Madrida i verovatno najveća fudbalska zvezda.

Glavni tragičar bio je Antonio Grizman, koji je propustio dve najveće šanse u oba poluvremena. Prvo u 14. minutu nije realizovao šansu posle dodavanja Adrijena Rabioa, dok je u 65. minutu promašio izglednu priliku nakon što ga je uposlio Engolo Kante.

Holanđani su čak zatresli mrežu u 69. minutu preko Ćavija Simonsa, ali je gol poništen zbog ofsajd pozicije Denzela Damfrisa.

Ove dve rerprezentacije sada imaju po 4 boda, ali su Holanđani prvoplasirani zbog bolje gol razlike. Treća je Austrija sa 3 boda, a poslednji Poljaci, koji nemaju nijedan bod i jasno je da neće nastaviti takmičenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE