POSTAO LJUBIMAC GROBARA: Ledejeva poruka po odlasku iz Partizana (FOTO)

Košarkaši Partizana jači su za tri nova igrača Ifea Lundberga, Frenka Ntilikinu i Vanju Marinkovića.

Klub je prvo napustio Kevin Panter, a sada i Zek Ledej.

On se oprostio od ekipe i saigrača u poruci na društvenim mrežama.

Zaista hvala od mene i moje porodice za ove tri godine, bilo je to divno putovanje kroz neke najbolje i teške trenutke mog života svi ste bili uz mene da tako sazrevam. Hvala vam, državi Srbiji koja me je primila kao gosta i učinila da se osećam kao kod svoje kuće. Hvala Grobarima, najboljim navijačima na svetu koji su me naučili šta je istinska strast i vera, šta vi možete uraditi u nepredvidivim trenucima to je nemerljivo! Hvala saigračima i trenerima za ove tri godine poznanstava za ceo život i uspomena kroz ljubav i potragu za savršenstvom. Hvala i medicinskom timu, i klubu koji se iz Evrokupa izdigao do Evrolige i na podršci. Najviše od svega, hvala treneru Obradoviću što je imao poverenja i verovao u mene svakog dana. Zahvalan sam na svoj ljubavi kojom si me učio i način na koji si mi pomogao da sazrim kao osoba u protekle tri sezone, napisao je on.

Potom se na srpskom oprostio rečima:

Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane, poručio je Ledej

Ledej se vraća u Armani, sa kojim je pre dolaska u Partizan igrao na završnom turniru Evrolige 2021. godine. Tada je zajedno sa Kevinom Panterom pojačao crno-bele iz redova italijanskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE