REAL IDE JAKO! Nakon Mbapea, besplatno dovodi veliku zvezdu Juventusa?

Početkom meseca zvanično potvrđeno je da je Kilijan Mbape novi fudbaler Real Madrida. Transfer koji se najavljivao godinama tako je dobio potvrdu.

Međutim, španski mediji javljaju kako bi u Real mogao stići još jedan francuski reprezentativac. Prema tvrdnjama Diario AS-a, Real je “zagrizao” za Adrijana Rabioa, 29-godišnjeg veznjaka Juventusa.

Njemu ugovor s torinskim velikanom završava 30. juna ove godine pa bi ga Real dovesti kao slobodnog igrača. Transfer, pišu Španci, najviše zavisi o tome hoće li iz Reala otići Dani Sebaljos.

Rabio je u redovima Juventusa od 2019. godine kada je tamo stigao iz PSŽ-a kao slobodan igrač. Za Juventus je odigrao 212 utakmica i postigao 22 pogotka, a za Francusku 43 susreta i četiri pogotka.

U profesionalnoj igračkoj karijeri nastupao je samo za dva ranije spomenuta kluba, a u mlađim selekcijama je bio igrač Mančester sitija pa Tuluza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Alvaro Morata napušta Atletiko, dobio ponudu koja se ne odbija

Španski reprezentativac Alvaro Morata na pragu je odlaska iz Atletiko Madrida posle 5 godina. On je stigao 2019. godine iz...

POVEZANE OBJAVE