SKORO POLUSEZONU U KLUBU: Sremčević otkrio želje za narednu takmičarsku godinu

Fudbaleri Crvene zvezde deo priprema za novu sezonu provode na Zlatiboru, pre puta na turnir u Rusiji.

Nakon osvajanja duple krune, klub je aktivan što se odlazaka i dolazaka tiče. Jedan od aktuelnih prvotimaca, Uroš Sremčević, komentarisao je dosadašnji tok priprema.

Mnogo sam napredovao za ovih nekoliko meseci u Zvezdi. Mislim da sam iz dana u dan sve bolji igrač i na tome sam veoma zahvalan sjajnom stručnom štabu koji imamo, kao i saigračima. Tako da, mogu slobodno da kažem da mi je želja za narednu sezonu da ostanem u Zvezdi, da se nametnem treneru i da uđemo u Ligu šampiona. Uvodni treninzi su uvek najteži, ali polako ulazimo u formu. Trčanje mi možda najteže pada, ali idržavam. Naravno, kada su treninzi sa loptom, onda je to sjajno i u tome zaista uživamo. Tu su i utakmice, na Zlatiboru ćemo odigrati jednu, a posle nas čekaju izazovi i u Rusiji. Mislim da će taj deo priprema biti zanimljiviji, pre svega zbog mečeva, rekao je on.

Potom i zaključio:

Uspevam sve da pohvatam, tu sam već nekoliko meseci u klubu, iako su mi ovo prve pripreme. Za sada nemam tu čast da mogu da savetujem mlađe, ali svi se držimo zajedno i to je najbitnije. Ne pada mi ništa teško, drago mi je što sam deo Zvezde i navikao sam na težak i naporan rad, naveo je Zvezdin ofanzivac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE