Duljaj otkrio šta će biti sa Saldanjom

Doskorašnji prvi trener Partizana Igor Duljaj uspeo je da dovede tim do prvog mesta na polusezoni, ali je kasnije došlo do pada i smene na klupi.

Ključna karika u Partizanu ove sezone bio je Mateuš Saldanja, koji nije prodat tokom zime uprkos bogatim ponudama, kako bi pomogao klubu u borbi za titulu. Bilo je uzalud, a Saldanja je još uvek deo crno-belih, iako ponuda ne manjka ni tokom leta.

Duljaj je u intervjuu za ukrajinski “Sport Ekspres” otkrio kakava je situacija sa statusom brazilskog napadača u Humskoj.

Možda budu prodati neki od njih. Koliko znam, postoji dogovor između kluba i Saldanje da on ostane tokom kvalifikacija, da proba da im pomogne da se plasiraju u neko takmičenje, pa da onda bude prodat. Mislim da i drugi igrači imaju slične dogovore, tako da očekujem da ova ekipa ostane na okupu za mečeve sa Dinamom. Možda u međuvremenu nekoliko njih i pristigne, objasnio je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODUŠEVLJENJE U ATINI: Navijači Olimpijakosa dočekali Furnijea (VIDEO)

Košarkaški klub Olimpijakos napravio je dva velika poteza na tržištu pred novu sezonu. Nakon povratka Saše Vezenkova, stiglo je još...

POVEZANE OBJAVE