Milijaš govorio o novom pojačanju kluba, uporedio ga sa aktuelnim reprezentativcem Srbije

Crvena zvezda dovela je već nekoliko pojačanja za novu sezonu.

Među njima su strani fudbaleri, povratnik Ilić, pojačanje iz Superlige Stojić, ali i mladi Lazar Jovanović, sin nekadašnjeg reprezentativca Milana Laneta Jovanovića – koji će potpisati trogodišnji ugovor.

Među glavnim zagovornicima angažovanja mladog Jovanovića bio je Nenad Milijaš, trener omladinaca i bivši Lanetov saigrač iz reprezentacije Srbije, verovatno omiljene u ovom veku.

Da se malo našalim, grebao sam i rukama i nogama da mali Lazar dođe, da se pokuša sa transferom. Mali je super igrač, baš dobar. I odmah da se razumemo ne pričam to kao bivši saigrač Milana Jovanovića. Isključivo kao nekadašnji igrač, sada trener omladinaca, izjavio je Milijaš za “Mozzart sport”, pa obrazložio:

Ako se bude pravilno razvijao siguran sam da će Marakana obožavati Lazara Jovanovića. To je dete koje dribla u trku, ima brzinu. Ima stav. Ima i određenu moć u situacijama jedan na jedan. Sličan je Birmančeviću. Verujem da će pre ili kasnije ubediti stručni štab da zaslužuje šansu. Sve je na njemu. Ja mu verujem. Baš verujem u njega, rekao je o novom pojačanju Zvezde Milijaš.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE