Dirljiv intervju nekadašnjeg reprezentativca Francuske: “Pol Pogba više ne postoji” (VIDEO)

Vezista Juventusa Pol Pogba i svetski šampion sa Francuskom iz 2018. suspendovan je na četiri godine zbog korišćenja nedozvoljenih sredstava.

Odluku je donelo italijansko tužilaštvo za borbu protiv dopinga, a on je imao pravu na žalbu, međutim ni ona nije urodila plodom. Veruje se da je u pitanju anabolički steroid pošto je Pogba uhvaćen posle utakmice sa Udinezeom na doping testu gde je utvrđen višak testosterona u organizmu.

Na internetu se pojavio njegov snimak, gde je pričao o toj temi….

Ja sam gotov. Ja sam mrtav. Pol Pogba više ne postoji.

Takođe govorio je o tome kako novac menja ljude.

– Morate biti pažljivi, novac menja ljude. Može uništiti porodice, stvoriti ratove, napraviti sve. Nekada sam bio sam, nisam više hteo da imam novca, nisam hteo da igram više, samo sam hteo da budem sa običnim ljudima. Jer bi me oni voleli zbog mene, ne zbog novca, ne zbog slave. Nekada je zaista teško, rekao je Pogba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda predstavila potencijalno najskuplje pojačanje: Doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet

Krilni fudbaler Silas Katompa Mvumba zvanično je promovisan kao novo pojačanje Crvene zvezde. Reprezentativac DR Konga zadužio je dres...

POVEZANE OBJAVE