Obradovićev raport iz Atine: Trofejni trener nema dilemu kakav će tim Partizan imati naredne sezone

Trener KK Partizan Željko Obradović boravio je proteklog vikenda u Atini gde je bio jedan od predavača na Kongresu evroligaških trenera.

Slavni stručnjak je tom prilikom govorio za grčku Novu TV govorio o radu u Panatinaikosu, saradnji sa Dimitrisom Itudusom i o svom Partizanu. Obradović je pričao o navijačima crno-belih kao i o timu za narednu sezonu…

– To je nešto na šta sam jako ponosan prošle sezone, imali smo uvek punu dvoranu. Mi smo tim koji se pratio ne samo u Evroligi, već u čitavom svetu. Imali smo više gledalaca neko iko drugi. To znači da su oni uvek sa nama i siguran sam da će nastaviti da podržavaju ekipu – rekao je Obradović.

Iskusni stručnjak smatra da će Partizan imamti dobar tim naredne sezone.

 Napravićemo dobar tim, iako sada nemamo mnogo igrača u našem rosteru, ali siguran sam da ćemo predsednik Ostoja Mijailović, Zoran Savić, naš sportski direktor i ja sa stručnim štabom uraditi sve što je potrebno kako bi Partizan bio na tom nivou na kojem svi želimo da bude, rekao je Željko Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kraso heroj Obale Slonovače, Điga učestvovao u velikom iznenađenju (VIDEO)

U 1. kolu kvalifikacija za Kup Afričkih Nacija, branilac trofeja Obala Slonovače je savladala Zambiju 2:0. Strelac oba gola bio...

POVEZANE OBJAVE