Pogodi najveću kvotu na EURO i nagrade su tvoje!

Osovji sjajne nagrade u Meridianu!

I ovog ponedeljka čeka nas nastavak Evropskog fudbala, i to kakav! Na redu su mečevi Albanije i Španije, te Hrvatske i Italije.

Istina, samo dve utakmice, ali po svemu sudeći – veoma zanimljive. Albanija je do sada bila poražena od Italije, dok je potpuno neočekivano remizirala sa Hrvatskom, Španija deklasirala „kockaste“, a protiv Italije….

Dakle, ovo je više nego zanimljiv dan na EURO, a da bude još zanimljiviji pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja donosi najbolje uslove za online klađenje na Evropsko prvenstvo.

Naime, osim što sve novoregistrovane igrače čeka fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara – i to potpuno besplatno, sada je u toku i takmičenje za EURO u kojem možeš da osvojiš sjajne nagrade!

Kako?

Sve što je potrebno jeste da se odigraš tiket koji sadrži barem jednu utakmicu sa EURO takmičenja i u igri si za sjajne nagrade, kao što su TV, stoni fudbal i još mnogo toga… Takmičenje je podeljeno u dve faze: prva traje tokom grupne faze, a druga startuje sa početkom eliminacione faze u Nemačkoj.

Pravila su jednostavna, kladi se na EURO, pogodi najveću kvotu i nagrada je tvoja!

Isprati EURO u Meridianu i budi uvek na dobitku!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON DEBAKLA: Dinamo smenio trenera

Hrvatski fudbalski stručnjak Sergej Jakirović više nije trener Dinama iz Zagreba. Ova smena stigla je nakon debakla i poraza od...

POVEZANE OBJAVE