Igraj na „Orlove“ i osvoji bonuse!

Nekoliko sati deli nas od odlučujuće utakmice za Srbiju na Evropskom prvenstvu, „Orlovi“ se od 21:00 sastaju sa Danskom i traže pobedu, kako bi ostvarili siguran plasman u osminu finala.

Naravno, postoje i opcije za prolaz dalje čak i ako odigramo nerešeno, međutim svima je jasno da izabranici Dragana Stojkovića Piksija ne smeju da se oslone na druge rezultate, već da moraju da iskoriste to što je plasman u nokaut fazu praktično u njihovim rukama.

Težak je zadatak pred „Orlovima“, Danci nisu nimalo lak zalogaj, ali vreme je da se pokaže pun potencijal selekcije Srbije. Do sada su se ove dve reprezentacije sastajale dva puta, 2014. i 2015. godine, u kvalifikacijama za EURO, bile su to utakmice koje nam nisu ostale u lepom sećanju, jer je naš tim u obe doživeo poraz. Mnogi bi rekli da je došlo vreme za „osvetu“ i to vrednu osmine finala.

Ipak, sudeći prema bukmejkerima – Danska je ipak favorit u ovom meču. Kvota na pobedu Danaca je 2.30, dok je kvota na pobedu Srbije 3.35.

Osim toga, na meridianbet.rs sajtu možete pronaći fantastičan SPECIJAL IGARA, koji nudi zaista širok izbor za online klađenje, a istovremeno i sjajne bonuse. U toku je i promocija „Igraj na Orlove“, u kojoj možeš da osvojiš deo od 20.000 dinara bonusa ukoliko se uživo kladiš na utakmicu Danska – Srbija.

A, ukoliko nemaš nalog na meridianbet.rs – pravo je vreme da ga kreiraš, jer te čeka i sjajan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara i to potpuno besplatno!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA ZAKAZALA KONFERENCIJU: Čelnici crveno-belih se obraćaju javnosti

Košarkaški tim Crvene zvezda Meridianbet u nedelju počinje odbranu titule u ABA ligi. Crveno-beli gostuju novom timu u takmičenju, ekipi...

POVEZANE OBJAVE