Vreme je za prvu pobedu na EURO: Šta kažu kvote?

Srbiji je pobeda neophodna!

„Orlovi“ imaju jako težak zadatak pred sobom, a to je da pobede selekciju Danske, ukoliko žele da se plasiraju u osminu finala Evropskog prvenstva. Poraz protiv Engleske i remi u susretu sa Slovenijom ne ulivaju preveliku sigurnost, ali kako je istakao selektor Dragan Stojković Piksi – moramo verovati u Srbiju, jer naši fudbaleri idu na pobedu!

Naravno, kalkulacije su brojne, mnogi postavljaju pitanje – šta ako rezimiramo sa Dancima, ali kako se ne bismo doveli u nezgodnu poziciju – pobeda je siguran put do osmine finala.

Od utakmice nas deli samo nekoliko sati, nestrpljenje je veliko, euforija još veća, ali da bismo to prekratili – vreme je da odigramo patriotski tiket iz fantastičnog SPECIJALA IGARA koje donosi kladionica Meridian!

Još pre početka EURO, Meridian je lansirao sjajan specijal igara, najveće kvote i vrhunske bonuse za sve ljubitelje fudbala.

Kvota na trijumf Srbije protiv Danske je 3.50, dok je kvota na pobedu Danaca 2.30. A, možete se kladiti i na prolaz u osminu finala – kvota 2.50.

Specijal igara donosi vam još neke zanimljive igre, pa evo nekoliko predloga za klađenje:

autogol – kvota 9.00

penal na meču – kvota 3.05

crveni karton i penal – kvota 10

glavni sudija gleda VAR – kvota 2.90

Prvi strelac na meču:

Dušan Tadić – kvota 16

Andrija Živković – kvota 18

Aleksandar Mitrović – kvota 7.60

Luka Jović – kvota 9.20

Na vama je da izaberete, a kompletan specijal igara za Srbiju možete pogledati na ovom linku. Pre toga – ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Navijaj za „Orlove“ – kladi se u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović o kandidaturi za prvog čoveka KSS: Medalje ne smeju da prikriju stanje u košarci, Pešić treba da ostane

Bliže se izbori u Košarkaškom savezu Srbije koji su na programu 1. oktobra. kao jedan od glavnih kandidata se...

POVEZANE OBJAVE