Selektor Stojković: Izuzetno sam ponosan na momke, idemo kući ali uzdignutih čela

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva da je izuzetno ponosan na momke.

Srbija se vraća kući nakon dva remija i jednog poraza od Engleske.

-Izuzetno sam ponosan na momke, pretrčali su kilometre, borili se i ja im čestitam. Ako uđemo u dublju analizu, poraz od Engleza je bio ključan. Ostavili smo dobar utisak i mislim da smo predstavili Srbiju pravom svetlu. S druge strane, imate Sloveniju koja je otišla dalje a da nije pobedila nijednu utakmicu“, rekao je Stojković za TV Arena sport i dodao:

-Idemo kući, ali uzdignutog čela i mislim da smo zaista napravili ogroman pomak u odnosu na ranije mečeve, pre svega mislim u defanzivi. Rezultatski je razočaranje, ali nije smak sveta. Pred nama su nova takmičenja, ide Liga nacija i daćemo sve od sebe da budemo još bolji.

Na konferenciji za medije posle remija protiv Danske otvorilo je upitan je da li postoji klauzula u njegovom ugovoru zbog koje bi mogao da napusti mesto selektora pre vremena.

-Nije to pitanje za mene i ne postoji nikakva klauzula u ugovoru. Nemam čega da se stidim. Ali ovo što se nismo kvalifikovali, to je sport. Strahovit napredak u defanizivi, svakodnevno smo radili na tome i izgleda da smo uspeli. Nema razloga za tragediju, niti će ikada biti tragedija, rekao je Stojković

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE