Dobra vest za Zvezdu: Čelnik Oklahome obradovao crveno-bele

Generalni menadžer Oklahome Sem Presti rekao je da mladi srpski košarkaš Nikola Topić neće igrati za njih naredne sezone.

Ova informacija je oldična za Crvenu zvezdu, jer kako stvari stoje on će još jednu sezonu biti u crveno-belom dresu.

– Odredićemo plan akcije u vezi sa povredom. Izuzetno smo optimistični u smislu toga šta smo videli i mislim da ćemo uspeti sve da rešimo, ali takođe očekujemo da neće da igra za nas sledeće sezone, rekao je Presti.

On je istakao da mu u izboru Topića dosta pomogao nekadašnji igrač ovog kluba i reprezentativac Srbije Vasilije Micić.

– Proveo sam mnogo vremena razgovarajući sa Vasom o ovom igraču. Iskreno. On mi je mnogo pomogao zaista. Vasa je u ranoj fazi karijere imao sličnu povredu. Mislim da svi znaju šta mislimo o Miciću. On ima sjajnu košarkašku pamet i to što sam mogao da razgovaram sa njim, ne samo o igraču već i o tome kroz šta igrač u tim godinama prolazi. To je bilo važno zbog empatije – istakao je Presti i dodao:

– Ono što kod Nikole vidim kao veoma zanimljivo i važno je da je izuzeztno zreo za svoje godine. Izuzetno je zrela osoba. Ako razgovarate sa njegovim saigračima ili ga posmatrate kao deo tima on je sjajan saigrač. Mislim da za svoje godine ima sajno razumevanje dinamike tima, mislim da dobro razume sebe, da je znatiželjan. Kao osoba je veoma zanimljiv u smislu načina na koji gleda tim, takmičenje, učenje. Mislim da je to veoma retko. Intrigantno je imati nekoga takvog u timu. Kada na to imete i nekoga ko ga dobro poznaje kao Micić, to je od velike pomoći.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznata satnica duela Đoković – Fernil: Ove dve televizije prenose njihov meč

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je savladao Čeha Vita Koprivu. Njemu će...

POVEZANE OBJAVE