KRENULO SKLAPANJE EKIPE: U Dubai stižu bivši igrač večitih i centar sa evroligaškim iskustvom!

Tim iz Dubaija će se od naredne sezone takmičiti u ABA ligi, a uskoro će krenuti i sa sastavljanjem ekipe, nakon što je Jurica Golemac postavljen na mesto trenera.

Kako navodi “Telesport“, prva pojačanja ovog kluba – ako se mogu tako nazvati pošto je tim tek u formiranju – biće Nemanja Dangubić i Leon Radošević.

Dangubić je prethodnu sezonu nastupao za grčki Peristeri, za koji je prosečno beležio 7,5 poena i 3,6 skokova po utakmici.

On je ranije nastupao i za Crvenu zvezdu i za Partizan, kao i za Hemofarm, Megu, Bajern, Estudijantes i Promiteas, a 2014. godine bio je draftovan kao 54. pik od strane Filadelfije.

Radošević je prošlu sezonu proveo u italijanskoj Tortoni, za koju je u italijasnkom prvenstvu postizao 6,8 poena, uz 2,2 skoka.

Iskusni centar je prethodno četiri sezone proveo u Bajernu, a pre toga je nastupao i za Brose Bamberg, Bešiktaš, Albu, Lijetuvos Ritas, Emporio Armani (sada Olimpija), a karijeru je započeo u Ciboni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

GOTOVO: Mats Humels u italijanskom velikanu!

Doskorašnji štoper Borusije iz Dortmunda seli se u Italiju. Kako prenose svi italijanski mediji sjajni štoper potpisaće ugovor sa Romom...

POVEZANE OBJAVE