Partizan predstavio treće pojačanje!

Reprezentativac Hondurasa Kevin Arijaga promovisan je kao treće letnje pojačanje Partizana.

On je zadužio crno-beli dres sa brojem 33, a igra na poziciji zadnjeg veznog. Pre njega su u klub stigli napadač Đorđe Jovanović i štoper Nihad Mujakić.

Arijaga dolazi iz Minesota Junajteda za obeštećenje od 500.000 evra.

Veoma sam srećan što sam ovde. Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan. Dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik, koji se trudi da sve uradi ispravno, rekao je Arijaga na promociji.

Informisan je i o značaju Večitog derbija.

Gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni, smatra novi igrač crno-belih.

Arijaga dolazi kao želja trenera Aleksandra Stanojevića.

Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. Naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje, izjavio je Arijaga.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE